KOLAY MİLFÖYLÜ KIYMALI BÖREK

KOLAY MİLFÖYLÜ KIYMALI BÖREK
Vereceğim tarif çok kolay. Derin dondurucunuzdaki malzemeler kullanılarak kolayca yapılabilir.
İzleyeceğiniz adımları sırasıyla yazacağım. Kolay gelsin.
1- Donuk milföyler bir tepsiye sıralanır. 10 dakikada çözülecektir. Çözüldükten sonra her bir milföy iki parçaya bölünür. (İki adet dikdörtgen çıkacak şekilde.)
2- Tavada küçük küçük doğranmış iki adet soğan, iki diş sarımsak, 200 gram kıyma zeytinyağında kavrulur.
3- Küçük konserve(200 gr.) garnitür(havuç, domates, bezelye karışımı) tavada kavrulmuş malzemeye eklenir.
4- Tepsi katı yağ ile yağlanır.
5- Milföylerin içine karışım konur. Milföyler ikiye katlanır.
6- Milföylerin üzerine bir yumurta sarısı, ve iki kaşık yoğurt karışımı sürülür.
7- 175 derecede, yaklaşık 30 dakika pişirilir.
Afiyet Olsun.
Yorumlar
Yorum Gönder