KOLAY MİLFÖYLÜ KIYMALI BÖREK




KOLAY MİLFÖYLÜ KIYMALI BÖREK



Vereceğim tarif çok kolay. Derin dondurucunuzdaki malzemeler kullanılarak kolayca yapılabilir.


İzleyeceğiniz adımları sırasıyla yazacağım. Kolay gelsin.


1- Donuk milföyler bir tepsiye sıralanır. 10 dakikada çözülecektir. Çözüldükten sonra her bir milföy iki parçaya bölünür. (İki adet dikdörtgen çıkacak şekilde.)


2- Tavada küçük küçük doğranmış iki adet soğan, iki diş sarımsak, 200 gram kıyma zeytinyağında kavrulur.


3- Küçük konserve(200 gr.) garnitür(havuç, domates, bezelye karışımı) tavada kavrulmuş malzemeye eklenir.


4- Tepsi katı yağ ile yağlanır.


5- Milföylerin içine karışım konur. Milföyler ikiye katlanır.


6- Milföylerin üzerine bir yumurta sarısı, ve iki kaşık yoğurt karışımı sürülür.


7- 175 derecede, yaklaşık 30 dakika pişirilir.



Afiyet Olsun.

Yorumlar

Popüler Yayınlar