PRATİK LABNELİ ETİ BURÇAK TATLISI
PRATİK LABNELİ ETİ BURÇAK TATLISI
Malzemeler:
- 2,5 su bardağı süt.
- 2 çorba kaşığı un.
- 1 bardak toz şeker.
- 3 çorba kaşığı labne peyniri.
- 1 çorba kaşığı becel margarin.
- 2 paket Eti Burçak
- 1 küçük paket şeftali meyve suyu.
Yapılışı:
2 paket Eti Burçak bisküviyi borcam kaba parçalayarak koyun. Üzerine meyve suyunu dökerek ezin. Tüz bir yüzey elde edin.
Süt, un ve toz şeker ile bir muhallebi pişirin. Piştikten sonra içine labne peyniri ve margarini ekleyerek mikser yardımıyla karıştırın. Bu karışımı borcamdaki bisküvili karışımın üzerine dökün. Hafif ılındıktan sonra buzdolabına koyun. 2 saat sonra tatlınız hazır.
Arzu ederseniz üzerini fındık ya da ceviz ile süsleyebilirsiniz.
Afiyet Olsun.
Bu da benim yarattığım pratik bir tariff..
Püf Noktası:
Muhallebiyi pişirirken iyi karıştırın. Yoksa unlar parça parça kalır.
Not: Bu tatlıyı çocuklar çok seviyor..
Malzemeler:
- 2,5 su bardağı süt.
- 2 çorba kaşığı un.
- 1 bardak toz şeker.
- 3 çorba kaşığı labne peyniri.
- 1 çorba kaşığı becel margarin.
- 2 paket Eti Burçak
- 1 küçük paket şeftali meyve suyu.
Yapılışı:
2 paket Eti Burçak bisküviyi borcam kaba parçalayarak koyun. Üzerine meyve suyunu dökerek ezin. Tüz bir yüzey elde edin.
Süt, un ve toz şeker ile bir muhallebi pişirin. Piştikten sonra içine labne peyniri ve margarini ekleyerek mikser yardımıyla karıştırın. Bu karışımı borcamdaki bisküvili karışımın üzerine dökün. Hafif ılındıktan sonra buzdolabına koyun. 2 saat sonra tatlınız hazır.
Arzu ederseniz üzerini fındık ya da ceviz ile süsleyebilirsiniz.
Afiyet Olsun.
Bu da benim yarattığım pratik bir tariff..
Püf Noktası:
Muhallebiyi pişirirken iyi karıştırın. Yoksa unlar parça parça kalır.
Not: Bu tatlıyı çocuklar çok seviyor..
Yorumlar
Yorum Gönder